El model d'infraestructura al núvol del CSUC, presentat a la TNC17 Networking Conference

El model d’infraestructura al núvol del CSUC, presentat a la TNC17 Networking Conference

El 31 de maig, el CSUC ha participat a la 33a edició de la TNC17 Networking Conference, que ha tingut lloc a la UNESCO City of Media Arts de Linz, a Àustria.

En concret, Jordi Guijarro, cap d’Operacions i Seguertat del CSUC, ha intervingut a la sessió “Cloud on the ground” amb la presentació Hybrid Clouds: Dancing with virtual machines.

Avui dia, el model de cloud híbrid està present en moltes organitzacions. La idea de combinar els recursos dels proveïdors de cloud públic amb proveïdors de cloud privat, l’anomenat cloud híbrid, ha de donar resposta a diverses necessitats, com ara els terminis d’execució, l’augment de recursos, una major protecció de les dades, més o menys seguretat en els serveis amb informació sensible, etc.

Així, el cas de CSUC, en qualitat de proveïdor de serveis al núvol i al mateix temps com a usuari d’IaaS externs i serveis de PaaS, s’ha analitzat en aquesta presentació on s’ha mostrat les seves primeres experiències en la creació d’una arquitectura “multicloud” real.

Trobareu els vídeos d’aquesta sessió al web de la TNC17.

Comparteix