"Correspondència d’Àngel Guimerà" i dues col·leccions més de la Biblioteca de Catalunya, al CCUC

“Correspondència d’Àngel Guimerà” i dues col·leccions més de la Biblioteca de Catalunya, al CCUC

Durant el mes de febrer s’han catalogat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) tres col·leccions especials de la Biblioteca de Catalunya:

  • Correspondència d’Àngel Guimerà: Recull format per sis capses amb la correspondència personal, familiar i professional amb familiars, amics, col·laboradors, actrius, actors, escriptors, admiradors, etc. Conté també còpies de cartes enviades per Guimerà i un gruix de cartes autògrafes amb la família Aldavert, que el va adoptar. El conjunt de correspondència forma part del “Fons Àngel Guimerà, 1850-1926”, també depositat a la Biblioteca de Catalunya.
  • Textos autògrafs de Felip Pedrell del Fons Artur Sedó i Guichard: Recull de textos escrits o dictats per Felip Pedrell, col·leccionats per Arturo Sedó, que inclou “Estudio sintético acerca de la música española”, “Körner y Weber”, “Weber y Körner”, “Apéndice II”, breu parlament que dirigeix als Amics de la Poesia, etc.
  • Programes de mà de concerts i altres impresos recollits per Antoni Boada: Recull d’aproximadament uns 581 documents de programes de mà de concerts col·leccionats per Antoni Boada, principalment de Catalunya entre els anys 1906 i 1990. Donatiu del centre de Documentació Musical.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix