Inscripcions obertes per al Network Performing Arts Production Workshop

Inscripcions obertes per al Network Performing Arts Production Workshop

Del 3 al 5 d’abril la Royal Danish Academy of Music de Copenhagen, a Dinamarca, acull una nova edició del Network Performing Arts Production Workshop (NPAPW), una conferència que permet a acadèmics, artistes, professionals de la tecnologia i les arts compartir experiències i coneixements de les aplicacions de les xarxes avançades en el món de les arts escèniques. A més, és una oportunitat també per aprendre sobre la tecnologia en l’educació a distància i explorar noves formes d’incorporar la tecnologia d’àudio i visual en les actuacions.

Aquesta edició de l’NPAPW compta amb la participació del CSUC, qui col·laborarà a nivell tècnic, en dos espectacles que tindran lloc al Convent dels Àngels del MACBA, un lloc amb una molt bona connectivitat gràcies a la seva connexió a l’Anella Científica.

En el primer d’ells, que tindrà lloc el 3 d’abril de 17.10 a 17.40 h, músics a Praga, ballarins a Miami i Copenhaguen i una artista visual al MACBA (Barcelona) recrearan junts l’espectacle virtual anomenat “Similarities“, en una interacció en temps real. La música serà interpretada pel Unlimited Trio (Nikita Kerin – guitarra acústica, Ilia Chernoklinov – Viola i Aleksander Yasinski – acordió). La dansa la portaran a terme Jana Bitterova (a Copenhaguen) i Jocelyn Pérez (a Miami). Rosa Sánchez (a Barcelona) serà l’artista visual.

El segon serà “Longing for the impossible for the moment it is real“, el dia 4 d’abril de 17 a 18.15 h, un espectacle amb música portada a terme per cinc estudiants a compositors i interpretada per estudiants de música de The Royal Danish Academy of Music (RDAM) i del Royal College of Music de Londres. L’espectacle també comptarà amb coreògrafs i ballarins de The Danish National School of Performing Arts i del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre (IdT). Els artistes, situats en remot al MACBA (Barcelona) i a Londres crearan un únic multi-espai de l’expressió audiovisual musical.

Per assistir a aquest espectacle és necessari inscriure’s prèviament.

A més, també es participarà a la taula rodona del dia 5 d’abril de 11.30 a 12.00 h, on els estudiants de The Royal Danish Academy of Music conversaran sobre el seu espectacle.

Per assistir a aquesta taula rodona és necessari inscriure’s prèviament.

El programa complet d’aquest NPAPW es troba disponible al web de l’esdeveniment.

Comparteix