"Fons Antic d'Agricultura", "Fons antic de la biblioteca EPSEB" i "Fons històric de Ciència i Enginyeria" de la UPC, a l'MDC!

“Fons Antic d’Agricultura”, “Fons antic de la biblioteca EPSEB” i “Fons històric de Ciència i Enginyeria” de la UPC, a l’MDC!

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)  ha incorporat tres noves col·leccions a la Memòria Digital de Catalunya (MDC):

  • Fons Antic d’Agricultura“: Format per llibres (aprox. 11.000 volums, 7000 catalogats i la resta en procés d’incorporació al catàleg), revistes i material d’arxiu (fotografies, postals, plànols, etc.). Els documents daten des de finals del s. XVIII fins a mitjans del segle XX.
  • Fons antic de la biblioteca EPSEB“: Col·lecció formada per llibres i altres materials relacionats amb la geodèsia, l’edificació i altres matèries afins editades abans de 1969.
  • Fons històric de Ciència i Enginyeria“: Format per més de 2.000 documents (entre llibres i títols de revista), especialitzats en Ciència i Tecnologia i editats amb anterioritat a l’any 1950. Una gran part d’aquest fons està especialitzat en l’Enginyeria tèxtil i paperera.

Amb aquestes tres, la UPC ja compta amb 10 col·leccions accessibles a l’MDC. Com sempre, les tres col·leccions, es trobaran també properament catalogades al CCUC i formaran part de l’scope de col·leccions especials.

Comparteix