El CSUC participa a la fira del sector energètic GENERA

El CSUC participa a la fira del sector energètic GENERA

El CSUC ha participat a la jornada tècnica “El Sector público como dinamizador de la eficiència energètica en edificios de usos terciarios” que ha tingut lloc el passat 3 de març en el marc de l’agenda activitats de la Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente, GENERA, celebrada a Madrid.

A la jornada han participat responsables de les agencies d’energia i habitatge de Catalunya i València, que han mostrat els projectes i plans portats a terme en l’àmbit de l’aplicació de mesures d’eficiència energètic en el seu parc d’edificis.

Durant el transcurs de la jornada també han estat presents diverses universitats a través de la participació de diferents gestors energètics i responsables d’infraestructures que han comentat la implantació de sistemes de gestió energètica. En aquest aparat ha participat Gabiel Cardeñosa, gestor Energètic de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha comentat la gestió energètica i les mesures realitzades en l’àmbit de la seva universitat.

A continuació, Elena Parpal, coordinadora de Compres Conjuntes del CSUC, hi ha intervingut amb la ponència “Compra agregada de energía, estrategias y modelos“, que ha mostrat els processos de compra conjunta d’energia per part de les universitats i centres de recerca, el seu funcionament, avantatges, estratègies i models.

Per últim, la jornada ha finalitzat amb la presentació dels diferents programes de finançament de projectes en l’àmbit energètic dirigits al sector públic.

Comparteix