Accèssit per al repositori Scientia als Premis Alfons Ortuño

Accèssit per al repositori Scientia als Premis Alfons Ortuño

El 7 de març, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha acollit l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Alfons Ortuño d’innovació i bones pràctiques a les administracions públiques catalanes.

La sessió ha comptat amb les intervencions de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i el director de l’EAPC, Agustí Colomines. Han acompanyat l’acte, la directora general de Funció Pública, Susanna Bouis, el síndic de Comptes de Catalunya, Jaume Amat, i el fill i el germà d’Alfons Ortuño.

En aquesta tercera edició dels guardons s’hi han presentat una trentena de projectes desenvolupats per departaments de la Generalitat i ens locals i s’han atorgat tres primers premis i sis accèssits en les categories d’”Organització i recursos humans”; “Gestió pressupostària, avaluació i transparència”; i “Polítiques sectorials i serveis finalistes”. També s’han concedit tres premis especials del jurat.

Dels sis accèssits, i dins la categoria de “Polítiques sectorials i serveis finalistes”, el jurat hi ha atorgat un a “Scientia. Dipòsit d’informació digital del Departament de Salut”, desenvolupat per la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya del Departament de Salut i gestionat tècnicament pel CSUC.

Pilar Roque, cap de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya recollint  l'accèssit

Pilar Roque, cap de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya, recollint l’accèssit

Els Premis Alfons Ortuño, creats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) l’any 2012, tenen com a objectiu reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes. Els reconeixements, que no tenen dotació econòmica, s’atorguen bianualment.

Comparteix: