Nova revista pública a RACO durant el mes de gener

Nova revista pública a RACO durant el mes de gener

IRM_TrobadaMaresme.jpgDurant el mes de gener s’ha afegit una nova revista al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO).

Es tracta de Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme, que recull les comunicacions i ponències, conclusions i altres informacions de les trobades anuals de centres d’estudis locals i entitats de recerca local i comarcal del Maresme.

És una publicació editada per l’Arxiu Comarcal del Maresme, institució que inicia la seva participació al repositori sota el paraigua de l’Institut Ramon Muntaner, qui s’encarrega de la gestió de la revista a RACO.

Amb aquesta, RACO inicia l’any donant accés a 474 revistes de 90 institucions participants.

Comparteix