3 noves revistes i 1 institució més, a RACO durant el desembre

3 noves revistes i 1 institució més, a RACO durant el desembre

raco_desembre.jpg

Durant el mes de desembre s’han fet públiques al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) tres noves revistes de tres institucions, una d’elles d’una institució nova al repositori. Es tracta de l’editorial PUNCTUM que comença a participar a RACO a través de la revista Anuari TRILCAT; una publicació sobre estudis de traducció, recepció i literatura catalana contemporània promoguda pel grup de recerca del mateix nom.

D’altra banda, la Universitat Oberta de Catalunya, amplia la seva participació a RACO amb la incorporació de la revista Franquisme & Transició. Revista d’Història i de Cultura, un anuari de recerca sobre el període franquista i la transició democràtica que neix amb el propòsit de publicar recerques innovadores sobre el tema.

I, per últim, la Universitat de València hi ha incorporat el títol Magnificat Cultura i Literatura Medievals, un anuari internacional sobre cultura i literatura medievals, així com sobre humanitats digitals útils al medievalista.

Amb aquestes incorporacions, actualment RACO dóna accés a 473 revistes de 90 institucions participants.

Comparteix