L’ADBU publica un estudi inèdit comparatiu de l'impacte de la mineria de dades (TDM) sobre la competitivitat de la recerca a França i al Regne Unit

L’ADBU publica un estudi inèdit comparatiu de l’impacte de la mineria de dades (TDM) sobre la competitivitat de la recerca a França i al Regne Unit

L’association des directeurs et des personnels de direction des bibliothèques universitaires et de la documentation (ADBU) ha publicat, amb el suport del Ministère de l’Education Nationale de l’Enseignement supérieur et de la Recherche (MENESR), un estudi comparatiu únic de l’impacte de la mineria de dades (Text and Data Mining, TDM) sobre la competitivitat de la recerca portada a terme a França i al Regne Unit, dos països on recentment s’ha adoptat un règim especial (l’any 2014 al Regne Unit i el 2016 a França).

Trobareu més informació a la notícia publicada per l’ADBU (en francès) i també el resum de l’informe (en francès) i l’informe complet (en anglès).

Comparteix: