Les tesis de la Universidad Pública de Navarra consultables des de TDX!

Les tesis de la Universidad Pública de Navarra consultables des de TDX!

upnaDes d’aquest mes d’octubre ja estan disponibles les tesis de la Universidad Pública de Navarra (UPNA) al repositori Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

S’han recol·lectat 123 tesis de la UPNA i, amb aquestes, hi ha un total de gairebé 60.000 tesis recol·lectades a TDX de 34 universitats espanyoles diferents. Juntament amb les més de 25.000 tesis dipositades de les 18 universitats participants, TDX dóna accés a quasi 85.000 tesis.

Aquesta recol·lecció es fa mitjançant el protocol d’interoperabilitat OAI-PMH (Open Archives Initiative-Protocol for Metadata Harvesting) que és el que permet exportar les metadades de les altres universitats i mostrar-les conjuntament al repositori.

Comparteix