RDA: formació de formadors a la Biblioteca de Catalunya

RDA: formació de formadors a la Biblioteca de Catalunya

Els dies 3, 4, 5 i 7 d’octubre la Biblioteca de Catalunya ha impartit la primera part d’un curs sobre les noves normes de catalogació RDA. Les sessions d’aquest curs es basen en la formació i els materials de capacitació preparats per la Library of Congress per a l’aplicació d’RDA: Recursos, descripció i accés.

El curs ha anat dirigit als bibliotecaris del CSUC que han de formar els catalogadors per aplicar les noves instruccions el proper mes de desembre.

Aquestes sessions s’han enfocat a la part de descripció bibliogràfica i de forma genèrica, sense entrar en detall en cap tipus de material. L’objectiu principal ha estat esdevenir una eina per a orientar al catalogador a trobar les instruccions específiques d’RDA, la seva correcta interpretació i evidenciar els principals canvis que suposa la seva aplicació vers la pràctica actual.

Es poden descarregar les presentacions del curs des de la pàgina web “Cap a RDA” de la Biblioteca de Catalunya.

Comparteix