Participació a la 7a edició d'IBERCARTO

Participació a la 7a edició d’IBERCARTO

Els 29 i 30 de setembre ha tingut lloc la 7a edició de la trobada IBERCARTO, dedicada enguany a la gestió de les cartoteques en un món interconnectat, que s’ha celebrat a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

El Grup de Treball de Cartoteques Públiques Hispano-lusitanes (IBERCARTO) ha organitzat aquesta trobada en tres sessions dedicades a la catalogació, la difusió i la conservació-preservació de documents.

El CSUC hi ha estat present en la sessió inaugural amb la comunicació: “Las colecciones cartográficas y los materiales especiales en un mundo de información digital enlazada” i també amb “Experiencias con los datos abiertos y enlazados en el entorno del CCUC“, encabida dins el bloc de presentacions sobre “Innovaciones en los catálogos de información geográfica”.

El darrer dia de la trobada i dins la sessió de “Normas de catalogación”, s’ha presentat “Adaptación RDA para documentos cartográficos. Grupo de trabajo de documentos cartográficos del Catálogo Colectivo de las Universidades de Catalunya (CCUC)”.

Comparteix