Endesa guanya el concurs del CSUC per comercialitzar el gas natural de 22 entitats universitàries catalanes el 2017

Endesa guanya el concurs del CSUC per comercialitzar el gas natural de 22 entitats universitàries catalanes el 2017

La companyia subministrarà gas al grup de compra del CSUC, integrat per 22 entitats universitàries i de recerca, així com a la Universitat Complutense de Madrid, per un import aproximat de 5,15 milions d’euros

Dels 354 punts de subministrament que comporten aquesta adjudicació, 282 corresponen a entitats catalanes i 72 a la Universitat Complutense de Madrid, amb un volum de 88 GWh i 56 GWh respectivament

Endesa abastirà de gas natural als principals centres universitaris de Catalunya (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya i Pompeu Fabra, entre d’altres) i a la Universitat Complutense de Madrid.

Aquesta licitació, que s’ha signat avui a Barcelona, suposa un total de 354 punts de subministrament distribuïts entre les 22 entitats universitàries i de recerca adherides al grup de compra del CSUC (amb un volum de 88 GWh), i la Universitat Complutense de Madrid (amb un volum de 56 GWh).

A la signatura institucional hi ha estat present per part d’Endesa, el director de Grans Clients d’Endesa, Juan José Muñoz Rueda, i en representació de les universitats, el director general del CSUC, Miquel Puig.

Amb la signatura d’aquest acord, Endesa es posiciona com el principal proveïdor de subministrament elèctric i de gas natural de les universitats de Catalunya, així com de la Complutense de Madrid.

D’altra banda, amb la signatura d’aquest acord, Endesa es compromet a assessorar i formar a les universitats en matèria d’eficiència energètica, posant a disposició del CSUC la seva experiència i un equip de professionals experts en l’optimització energètica a les universitats.

Amb la signatura d’aquest acord, Endesa es posiciona com el principal proveïdor de subministrament elèctric i de gas natural de les universitats catalanes, així com de la Complutense de Madrid.

D’altra banda, amb la signatura d’aquest acord, Endesa es compromet a assessorar i formar a les universitats en matèria d’eficiència energètica, posant a disposició del CSUC la seva experiència i un equip de professionals experts en l’optimització energètica a les universitats.

IMG_7451

Comparteix