La UPC incorpora la seva tesi núm. 3.000 al TDX!

La UPC incorpora la seva tesi núm. 3.000 al TDX!

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha arribat a les 3.000 tesis dipositades al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi número 3.000 ha estat escrita per Joan Maynou Fernàndez i porta per títol Computational representation and discovery of transcription factor binding sites. Ha estat dirigida per Alexandre Perera Lluna i presentada al Departament d’Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC.

Aquesta tesi tracta sobre la detecció del novo motif, sobretot aplicat a la detecció dels factors de transcripció dels punts d’unió (TFBS). En concret, té per objectiu el desenvolupament d’una nova família de mètodes computacionals per a la caracterització i detecció de seqüències de proteïnes a través de mesures d’unió lineals i no lineals.

Comparteix