Breu resum de la conferència anual 2016 de LIBER a Hèlsinki

Breu resum de la conferència anual 2016 de LIBER a Hèlsinki

Pablo de Castro, LIBER Open Access Project Officer i membre del Grup ThinkEPI, ofereix un breu resum de la conferència anual de LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche) celebrada a Hèlsinki del 29 de juny a l’1 de juliol de 2016.

Atès que resulta virtualment impossible realitzar una anàlisi comprensiva d’un esdeveniment amb més de 500 assistents i desenes de presentacions, en el text se citen només alguns dels moments clau de la conferència des del punt de vista de l’autor. Altres resums, com per exemple aquest de Wilma van Wesenbeek, ofereixen perspectives complementàries, abordant algunes de les múltiples àrees addicionals tractades en l’esdeveniment, com ara la gestió de dades de recerca, la mineria de dades (TDM), les revistes en accés obert, i la transparència en la gestió pública a través de les dades obertes (vegeu al respecte el treball realitzat pel projecte d-CENT).

Trobareu el text complet a l’entrada del Blog EPI de El Profesional de la Información.

Comparteix