Els centres de documentació del Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat s'integren al CCUC

Els centres de documentació del Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat s’integren al CCUC

Els dos centres de documentació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ja formen part del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Aquests dos centres, que formen part de les BEG (Biblioteques Especialitzades de la Generalitat), estan especialitzats en el camp social i tenen per objectiu promoure estudis i investigacions. Són oberts al públic i accessibles, i també ofereixen serveis propis en xarxa.

Un d’ells és el DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, que inclou tres centres de documentació especialitzats en serveis socials i drets de ciutadania ubicats a Barcelona, Girona i Vic. El seu fons abasta un total de 18.000 volums.

L’altre és el Centre de Documentació Juvenil, de caràcter especialitzat en l’àmbit de coneixement de les polítiques de joventut. El seu fons abasta un total de 14.000 volums.

D’aquests centres s’han carregat al CCUC 25.903 registres bibliogràfics, dels quals 13.654 han resultat registres nous i 12.249 han estat duplicats amb registres ja existents.

Comparteix