200 tesis de la Universitat Internacional de Catalunya, a TDX

200 tesis de la Universitat Internacional de Catalunya, a TDX

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha afegit la seva tesi número 200 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi porta per títol Análisis volumétrico mediante CBCT de la región anterior del maxilar como zona donante de múltiples injertos óseos, ha estat escrita per Ramon Bernades Mayordomo, dirigida per Federico Hernández Alfaro, codirigida per Raquel Guijarro Martínez i presentada al Departament d’Odontologia de la UIC.

L’objectiu d’aquest estudi ha estat analitzar mitjançant CBCT el volum, densitat i morfologia de l’os disponible a la regió anterior del maxil·lar com a zona donadora potencial d’empelts ossis. S’han avaluat tres zones independents: procés palatí del maxil·lar, espina nasal anterior i os subnasal. L’estudi ha involucrat 52 dones i 48 homes (49.6 ± 14.5 anys).

El repositori TDX conté actualment més de 24.100 tesis introduïdes de 18 universitats participants i dóna accés a més de 78.700 tesis d’altres repositoris espanyols.

Comparteix