L'IEEE Author's Workshop reuneix 75 participants

L’IEEE Author’s Workshop reuneix 75 participants

El dia 23 de juny ha tingut lloc l’IEEE Author’s Workshop, celebrat a l’Aula Màster de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en col·laboració amb aquesta universitat i l’IEEE Xplorer.

El taller ha anat a càrrec d’Eszter Lucas, European Manager IEEE Client services, i ha estat adreçat a graduats, estudiants de doctorat i altres investigadors novells que s’inicien en el món de la publicació científica.

El curs s’ha pogut seguir tan presencialment com via streaming (WeBex) i ha comptat amb 75 assistents. La participació ha estat molt activa, animada per la pròpia ponent i per la inquietud i curiositat dels mateixos interessats.

S’han tractat temes com ara on publicar, com cercar informació sobre els estàndards de publicació amb consells de com cercar al lloc web d’IEEE Xplore, sobre el procés editorial i la possibilitat de publicar amb accés obert, amb especial interès sobre l’estructura que han de tenir els articles.

Comparteix