El CSUC participa a les III jornades interuniversitàries sobre energia

El CSUC participa a les III jornades interuniversitàries sobre energia

El 6 i 7 de juny, el CSUC ha participat a les III Jornadas Interuniversitarias “Gestión energética en el ambito universitario” organitzades per la Universidad Carlos III Madrid i Fulton Servicios Energéticos.

Aquestes jornades han tingut per objectiu mostrar el potencial d’estalvi energètic i econòmic que per al món acadèmic tenen les actuacions en matèria d’eficiència energètica i informar els responsables de les universitats de les noves solucions tecnològiques i models d’implantació d’eficiència energètica.

En concret, per part del CSUC, Elena Parpal, coordinadora de Compres Conjuntes, ha participat a la taula de ponències del dia 7 de juny dedicada a “Adquisición de energía”, on ha presentat la “Compra agregada de energía, estrategias y modelos”, comunicació que ha tingut per objectiu explicar la compra consorciada d’energia al CSUC (gas natural i electricitat principalment), les seves característiques, les estratègies i models seguits, i l’estalvi aconseguit.

Comparteix