Biblioteques: de l'escola de Bibliotecàries al llibre electrònic

Biblioteques: de l’escola de Bibliotecàries al llibre electrònic

El llibre “Biblioteques: de l’escola de Bibliotecàries al llibre electrònic” ressegueix el que han representat les biblioteques a Catalunya des de fa 100 anys, quan va crear-se l’Escola de Bibliotecàries, fins avui dia.

Aquesta obra abraça l’empenta de la Mancomunitat de Catalunya (amb la creació de la xarxa de biblioteques populars, la Biblioteca de Catalunya i l’escola esmentada), l’època franquista, la represa democràtica, l’evolució recent que han tingut les biblioteques municipals i les de recerca, i la lectura digital.

Coordinats per Lluís Anglada, director de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC, hi han escrit Assumpció Estivill, Teresa Mañà, Lluís Agustí, Cristóbal Urbano, Núria Ventura, Carme Fenoll, Reis Fontanals, Marga Losantos, Laura Borràs i ell mateix.

Comparteix