El repositori CALAIX col·labora amb el portal Catalan-Architects

El repositori CALAIX col·labora amb el portal Catalan-Architects

CALAIX, el repositori del Departament de Cultura de la Generalitat que gestiona tècnicament el CSUC, ha establert una col·laboració amb el portal Catalan-Architects incorporant una sèrie de vídeos monogràfics dedicats a l’arquitectura catalana contemporània.

La iniciativa forma part del Pla d’Acció de l’Arquitectura, del propi Departament de Cultura, que pretén donar visibilitat internacional a l’arquitectura catalana i als seus actuals protagonistes.

Així, el portal Catalan-Architects aprofita la difusió de continguts que li ofereix CALAIX a través de la seva plataforma de vídeo. En concret, els vídeos presenten el treball de 15 estudis actius a Catalunya a través d’entrevistes als arquitectes i imatges dels seus projectes.

Catalan-Architects, posat en marxa el passat 28 d’octubre, té per objectiu donar visibilitat arreu del món a 74 estudis d’arquitectura catalans. A més, forma part de la plataforma World-Architects, que actualment acull 20 portals internacionals i és la plataforma més ben posicionada a escala mundial en l’àmbit de l’arquitectura.

Comparteix