Actualització del Codi d'Administració Electrònica

Actualització del Codi d’Administració Electrònica

029_Codigo_de_Administracion_ElectronicaS’ha publicat la versió actualitzada del compendi de lleis espanyoles relatives a l’administració electrònica per part del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques. Es tracta del Codi d’Administració Electrònica.

Aquesta nova versió del codi recull de forma exhaustiva la legislació bàsica d’administració electrònica, juntament amb d’altres qüestions relacionades, com ara la identificació, e-signatura i representació; registres electrònics; notificació electrònica; normes tècniques d’interoperabilitat; sistema de verificació de dades; contractació administrativa i ocupació de mitjans electrònics; factura electrònica; seguretat social; reutilització de la informació del sector públic; comunicació digital; accessibilitat, i protecció de dades.

Comparteix