Incorporació dels codis VIAF als registres d'autoritat CANTIC del CCUC

Incorporació dels codis VIAF als registres d’autoritat CANTIC del CCUC

S’han afegit els codis identificadors VIAF als ​135.433 ​registres ​d’autoritat CANTIC​ del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC), tancant així el primer cicle del projecte de contribució dels registres d’autoritat C​ANTIC a VIAF​.

CANTIC_VIAF

VIAF és un projecte iniciat per OCLC​ i les biblioteques nacionals, que combina virtualment els registres d’autoritat per formar una sola base de dades d’autoritats amb l’objectiu d’estalviar costos en l’elaboració de registres d’autoritat i incrementar el seu ús, vinculant-los i fent-los accessibles lliurement per la xarxa.

Això ens permetrà tenir una porta d’enllaç al futur de les LOD (Linked Open Data) i que els nostres recursos únics puguin ser més útils i reutilitzables.

Comparteix