Disponible la nova versió del programari d’Schrödinger

S’ha instal·lat la nova versió 2013 del programari Schrödinger a l’SGI Altix UV 1000 (pirineus) i al Bull NovaScale (prades) i nodes d’SDF. Es tracta d’un paquet de programes de modelització molecular que proporciona eines computacionals per a la recerca en disseny, selecció i optimització de nous fàrmacs.

Entre les novetats d’aquesta nova versió, que inclou noves característiques i actualitzacions, destaca una millora en el rendiment, estabilitat i mida dels projectes de la interfície gràfica Maestro, i també en la seva usabilitat com ara, enviaments de treballs més simplificat, una nova interfície per a la gestió i un panel d’accés a les aplicacions més àgil.

També s’ha millorat la usabilitat de la interfície gràfica enBioLuminate.Entre altres millores destaquen també un nou mètode docking covalent que millora significativament l’anterior versió, una major precisió del docking de Glide per a metal·loproteïnes i una millora del mòdul de pKa basat en QM de Jaguar. En aquesta nova versió d’Schrödinger també s’inclou un gran nombre de nous mètodes de refinament de proteïnes i lligands per al mòdul de Prime.

Comparteix