Segona edició del Micro-MOOC sobre Accés Obert

Segona edició del Micro-MOOC sobre Accés Obert

Del 22 al 26 d’octubre i coincidint amb l’Open Access Week, les institucions que formen part del Grup de Treball de Suport a la Recerca del CSUC col·laboren amb el “Micro-MOOC sobre Accés Obert” que coordina i organitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’objectiu d’aquest curs, que enguany celebra la seva segona edició, és difondre conceptes i nocions bàsiques sobre l’accés obert mostrant quins són els beneficis de la publicació en obert; quin és el marc legal que l’acompanya; quines són les polítiques editorials de les revistes; què són les llicències de publicació; quins són els estàndards i les eines per a gestionar, difondre i preservar les dades de recerca, i com l’accés obert té un impacte clar en la visibilitat de la recerca dels investigadors.

El curs té una durada de cinc dies (del 22 al 26 d’octubre) i cada dia s’aniran fent piulades informatives a través del compte @moocmicro. En català amb l’etiqueta #OAMOOC i en anglès amb #OAMOOC18.

Aquest Micro-MOOC compta amb el suport de l’European University Association (EUA), la Ligue des Bibliothèques de Recherche (LIBER), SPARC Europe i el CSUC.

Trobareu més informació a la pàgina web del curs.

Comparteix