El Parc UdG ja disposa de doble connexió a l'Anella Científica

El Parc UdG ja disposa de doble connexió a l’Anella Científica

Des del 27 de juliol, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Parc UdG) gaudeix de doble connexió a l’Anella Científica. El nou port té una velocitat de 500 Mbps i es troba situat al punt d’accés de la UdG.

Fins ara, el Parc UdG es connectava a l’Anella Científica a través d’una única connexió de 500 Mbps ubicada al mateix parc.

El Parc UdG és un espai de col·laboració, un entorn de suport a la recerca, de desenvolupament i innovació en tots els àmbits, especialment en els relacionats amb les TIC i els grups de recerca mèdics i biotecnològics. El seu objectiu és esdevenir l’agent fonamental de promoció del desenvolupament econòmic de les comarques de Girona en base al coneixement i a la tecnologia.

Comparteix