RACO, present al Transparent Ranking of Repositories

RACO, present al Transparent Ranking of Repositories

El mes d’agost s’ha publicat la segona edició del Transparent Ranking of Repositories, elaborat pel CSIC amb la tecnologia de Google Scholar, en el qual apareix el repositori cooperatiu Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) en 23a posició a nivell mundial.

Aquest rànquing és un llistat de repositoris (cooperatius, institucionals i temàtics) classificats segons el nombre d’articles recol·lectats per Google Scholar. RACO actualment conté 494 revistes i un total de 212.552 articles, és per tant un agregador de grans dimensions com evidencia el fet d’aparèixer en aquesta posició del rànquing mundial.

El repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) també apareix a la posició 207 i el Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT), cap al final del llistat.

Podeu consultar el rànquing en aquest enllaç.

Comparteix