Carme Mayol, Creu de Sant Jordi 2018

Carme Mayol, Creu de Sant Jordi 2018

Carme Mayol ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi, distinció que la Generalitat de Catalunya concedeix anualment a diverses persones i entitats en reconeixement “pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural”.

Al blog de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona glossen la seva trajectòria professional i les seves aportacions per aconseguir el reconeixement oficial per part de l’Estat dels estudis de Biblioteconomia i Documentació, com a directora de l’Escola, com a presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, i el seu paper d’impulsora de la Lectura Fàcil a Catalunya.

Per a més informació, el blog de la Facultat recomana:

Comparteix