El puzle de la gestió de les dades de recerca

El puzle de la gestió de les dades de recerca

El 21 de juny, la Universitat Politècnica de València ha acollit la jornada “El puzle de la gestión de los datos de investigación“, organitzada per la xarxa temàtica espanyola de gestió de dades de recerca, Maredata.

L’objectiu de la jornada ha estat presentar els resultats dels tres anys de treball de Maredata i també una panoràmica global sobre els reptes actuals de la gestió de dades de recerca; mostrar de manera pràctica els principals serveis de gestió de dades d’interès per als investigadors, i proposar vies futures de col·laboració i de treball en xarxa entre els diferents implicats en la gestió de dades de recerca.

Per part del CSUC, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, ha participat en la segona taula rodona de la jornada titulada “Les dades en un entorn acadèmic” on ha presentat “Una aproximació asimètrica a la gestió de dades“, que ha tractat sobre els serveis que la biblioteca ofereix als investigadors per a la gestió de les dades.

Comparteix