El CSUC acull el seminari sobre Microsoft Azure per a investigadors

El CSUC acull el seminari sobre Microsoft Azure per a investigadors

El 26 de juny ha tingut lloc el seminari “Soluciones de Microsoft Azure para Investigadores”, celebrat a les instal·lacions del CSUC, amb l’objectiu de mostrar totes les possibilitats que ofereix Azure, la plataforma cloud de Microsoft.

El seminari, que s’ha adreçat a investigadors, ha comptat amb 53 participants. En ell s’han explicat les característiques principals i el funcionament de la plataforma Azure i s’han mostrat exemples de Deep Learning, HPC, emmagatzematge de dades científiques, Internet of Things‎ (IoT), entre d’altres.

A més, els investigadors de l’Estat gaudeixen de condicions especials en l’ús d’Azure gràcies a l’acord de Microsoft amb GÉANT / RedIRIS.

Comparteix