L'ICAC i l'ICRPC incorporen la seva informació al Portal de la Recerca de Catalunya

L’ICAC i l’ICRPC incorporen la seva informació al Portal de la Recerca de Catalunya

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i la Fundació Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) són els dos nous centres de recerca que s’han incorporat al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC), amb la nova càrrega de dades del mes de juny.

A dia d’avui ja són quatre els centres de recerca que participen al PRC (VHIR, IRTA, ICAC i ICRPC) i aporten els següents continguts: 580 investigadors (suposen un 5% sobre el total), 12.917 publicacions (2,5% sobre el total), 1.003 projectes de recerca (3% sobre el total) i 93 grups de recerca (6% sobre el total).

Properament està previst que s’incorporin també l’Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Comparteix