Resum de la jornada "Entreconferencias CRECS"

Resum de la jornada “Entreconferencias CRECS”

El blog de El professional de la información (EPI) acaba de publicar una ressenya sobre la jornada “Entreconferencias CRECS” que ha tingut lloc el 7 de juny a la Facultat de Medicina de la Universidad Complutense de Madrid (UCM).

“Entreconferencias CRECS” ha estat organitzada per la revista El profesional de la información, el think tank Grupo ThinkEPI i la Biblioteca de la UCM. S’ha tractat d’una jornada extraordinària de la Conferencia Internacional sobre Revistas Científicas (CRECS), encabida entre la 8a CRECS (Barranquilla, Colòmbia, maig 2018) i la 9a CRECS (que se celebrarà a Logronyo, del 8 al 10 de maig de 2019).

El programa, les presentacions, els enregistraments i les fotografies es poden veure aquí.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec d’Ignacio Lizasoain, vicerector de Política Científica, Recerca i Doctorat de la UCM, Andoni Calderón-Refet, director de la Biblioteca de la UCM, i Tomàs Baiget, director de El profesional de la información.

La ressenya la signa Blanca San José Montano, bibliotecària/documentalista responsable de la Biblioteca de l’Hospital Universitari de Móstoles i vocal de la Junta Directiva de Sociedad Española de Documentación e Información Científica (SEDIC).

Comparteix