Dues noves revistes de l'Institut Ramon Muntaner, a RACO!

Dues noves revistes de l’Institut Ramon Muntaner, a RACO!

El mes de maig s’han fet públiques dues noves revistes de l’Institut Ramon Muntaner al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO):

  • Butlletí Arqueològic. Reial Societat Arqueològica Tarraconense es tracta d’una publicació de caràcter anual que es publica des de 1901 i recull l’estat de les investigacions històriques i arqueològiques que es duen a terme a Tarragona i les seves contrades.
  • Butlletí del Centre d’Estudis Selvatans és una miscel·lània d’estudis locals publicada per la mateixa entitat, que busca incentivar i difondre la recerca científica de qualsevol disciplina que tingui per objecte d’anàlisi la Selva del Camp i el seu entorn. Iniciada el 1990, la revista té una periodicitat anual des del 2013 amb la represa de l’entitat.

Amb aquests dos títols ja són 491 revistes a les quals dóna accés el repositori RACO.

Comparteix