Òrbita 18-22: nou pla estratègic de la Biblioteca de la UdG

Òrbita 18-22: nou pla estratègic de la Biblioteca de la UdG

La Universitat de Girona (UdG) ha publicat “Òrbita 18-22“, el nou pla estratègic de la seva biblioteca per als propers cinc anys. El document, resultat d’un treball d’equip on tot el personal que hi treballa ha pogut aportar el seu punt de vista i ha estat aprovat pels òrgans competents, defineix quines seran les línies estratègiques de treball de la biblioteca d’aquesta universitat.

Així, els principals eixos de treball marcats per aquests anys són: “Som Biblioteca”, “Som Institució”, “Som Territori” i “Som Professionals” en referència a la personalització i tecnificació dels serveis i els recursos bibliotecaris; la contribució a la projecció de la universitat; l’obertura de la biblioteca al territori, i la cerca de l’assoliment de l’excel·lència del servei, respectivament.

Comparteix