El CSUC acull la 21a edició de la reunió d'ESNOG

El CSUC acull la 21a edició de la reunió d’ESNOG

Els dies 9 i 10 d’abril ha tingut lloc la 21a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG) que aquest cop ha congregat una setantena d’assistents a les instal·lacions del CSUC.

La reunió, que se celebra de forma bianual, ha tingut com a objectiu reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet a Espanya per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar en general sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Per part del CSUC, a més d’hostatjar i patrocinar l’esdeveniment, també ha participat a la sessió de lighting talks amb una breu presentació titulada BGP Large Communities, que ha anat a càrrec de Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del Consorci. La presentació ha resumit les característiques i el paper de les BGP large communities i els sistemes operatius que les suporten. Gandia també ha moderat el panell Routing Security and Hygiene – MANRS.

Al web d’ESNOG trobareu totes les presentacions d’aquesta 21a edició, així com l’accés als vídeos de la reunió.

Comparteix