La "Col·lecció Montserratina de Josep Buch i Parera", catalogada al CCUC

La "Col·lecció Montserratina de Josep Buch i Parera", catalogada al CCUC

Durant el mes de novembre, la Biblioteca de Montserrat (Universitat Ramon Llull) ha incorporat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) aquesta col·lecció especial:

Col·lecció Montserratina de Josep Buch i Parera: Conjunt de material de temàtica montserratina en diferents formats: postals, fotografies, cartells, diaris, plaques de vidre, goigs, caixes de fulletons. La temàtica sol estar classificada en subtemàtiques: muntanya, paisatge, monestir, monuments, ermites, basílica, abats, monjos, comunitat, escolania, misteris de la Santa Cova, rosari monumental, capelles, cremallera, aeri del riu i de Sant Jeroni, poblacions del voltant de Montserrat, coves de Collbató, actes diversos celebrats a Montserrat, romeries, festivitats de Montserrat, aplecs, esbarts, excursions, escalada i concerts. Col·lecció aplegada pel col·leccionista i historiador Josep Buch i Parera (1902-1991), expert en temàtica montserratina.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix