Disponibles els vídeos de la jornada sobre el futur de les biblioteques universitàries

Disponibles els vídeos de la jornada sobre el futur de les biblioteques universitàries

Ja estan disponibles els vídeos de la jornada “El futur de les biblioteques universitàries“, organitzada conjuntament per la UAB i el CSUC en el marc del 50è aniversari d’aquesta universitat.

El tema de la jornada s’ha centrat en els diversos reptes que planen sobre les biblioteques universitàries i la necessitat d’estar ben preparats per seguir acompanyant i donant suport als membres de la comunitat universitària, actuant en plena sintonia i sincronia amb la universitat.

Per a qui estigui interessat i, especialment per a aquells que no vau poder assistir, aquí trobareu tots els vídeos de l’acte:

  • Benvinguda, exposició dels motius de la jornada i presentació dels conferenciats; Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i de Promoció (vídeo).
  • El futur és demà?; Joan Roca, degà del Serveis Bibliotecaris de la Minnesota State University, Mankato (vídeo).
  • Suport a la recerca: reptes de futur de les Biblioteques acadèmiques; Pep Torn, director de la Biblioteca de l’European University Institute, Florència (vídeo).
  • Reflexions sobre el futur i quatre tendències per a les biblioteques universitàries; Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, CSUC (vídeo).
  • Preguntes, debat i conclusions. Clausura. Moderadora: Mercè Cabo Rigol, vicegerent de Serveis, Tecnologia i Recursos d’Informació de la UPF (vídeo).

Podeu consultar també tots els vídeos i les presentacions al Dipòsit de Documents Digitals DDD de la UAB.
Font: UAB

Comparteix