El GEPA, al darrer número de "Biblioteche oggi"

El GEPA, al darrer número de "Biblioteche oggi"

cooperazioneEl magatzem cooperatiu GEPA està present al número de gener-febrer de la revista italiana de biblioteconomia Biblioteche Oggi, dins un article escrit per Tommaso Giordano, anterior director de la Biblioteca de l’Institut Universitari Europeu.

L’article, que porta per títol “Verso le collective collections“, revisa el debat internacional sobre la gestió cooperativa de les col·leccions impreses. Entre d’altres projectes americans i europeus, es presenta l’equipament GEPA.

Les iniciatives de gestió cooperativa de les col·leccions tenen una notable tradició al centre i nord d’Europa i, segons Giordano, el GEPA constitueix el programa de major importància en l’àmbit mediterrani.

Comparteix