Les dades del PRC ajuden a millorar pàgines informatives de la UAB

Les dades del PRC ajuden a millorar pàgines informatives de la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha implementat a les pàgines dels seus estudis de màsters i graus, en els llistats del professorat que els imparteixen, l’enllaç a les seves corresponents pàgines del Portal de la Recerca de Catalunya (PRC).

A sota podeu veure un exemple en la pàgina web del Màster Oficial – Enginyeria Biològica i Ambiental on, a la pestanya “Professorat”, hi apareix tot el llistat amb la vinculació cap els seus perfils al PRC.

uab_prc

Aquest és un exemple més de les possibles aplicacions de les dades disponibles al Portal, que milloren serveis propis de les universitats.

A més, us recordem que amb les dades de PRC també es col·labora amb l’AQU Catalunya en les convocatòries dels sexennis de recerca, permetent la càrrega automàtica als seus formularis d’avaluació de les dades disponibles al Portal.

Comparteix