La participació a Dialnet durant el 2017

La participació a Dialnet durant el 2017

Durant l’any 2017, un total 13 institucions han participat a Dialnet a través del CSUC.

Aquestes institucions han estat: la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Ramon Llull, la Biblioteca de Catalunya, la Universitat Jaume I, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Universitat de les Illes Balears.

En total, s’ha aportat el buidatge de 697 revistes amb un total de 42.397 articles. Les 13 institucions participants a Dialnet tenen 21.641 usuaris subscrits, un 14% més respecte a l’any 2016.

DIALNET

Comparteix: