20a edició de la Fiesole Collection Development Retreat a la UPF

20a edició de la Fiesole Collection Development Retreat a la UPF

Del 25 al 27 d’abril, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) acollirà la vintena edició de la Fiesole Collection Development Retreat. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment, es va iniciar el 1999 organitzat per Casalini Libri i posteriorment, a més, per Charleston Company i Against the Grain.

Es tracta d’una trobada informal entre personal del món de les biblioteques i de la indústria de la informació per discutir i debatre sobre el desenvolupament de la col·lecció i altres qüestions estratègiques en un entorn en què el canvi és permanent.

En concret, aquesta edició, ​​amb el lema “Serving Learning and Scholarship“, examinarà noves tecnologies i nous models de serveis, així com qüestions relacionades amb el desenvolupament de les col·leccions i la biblioteconomia. També es tractarà el rol de la biblioteca com a laboratori de creació conjunta i de solucions creatives per donar suport a l’aprenentatge.

La trobada esdevé una cita important per debatre alguns temes crucials en el nostre àmbit i, a més, per conèixer col·legues de tota Europa i dels Estats Units. La llengua vehicular de l’esdeveniment serà l’anglès.

Per fomentar la participació dels bibliotecaris de l’estat espanyol, l’organització ofereix un descompte substancial sobre la tarifa normal de la jornada (passant de 295 a 195 euros). Per gaudir d’aquest descompte, cal posar el codi ESBIB18 en l’apartat “Promo code” i fer clic a “Apply” al registrar-se.

Comparteix