El CSUC acull l'SPARC Europe Board Meeting

El CSUC acull l’SPARC Europe Board Meeting

La primera reunió de la junta directiva d’SPARC (Scholarly Publishing & Academics Resource Coalition) Europe de 2018 ha tingut lloc els dies 21 i 22 de febrer a les instal·lacions del CSUC.

L’obertura de la reunió ha anat a càrrec del director general del CSUC, Miquel Puig, qui ha donat la benvinguda als vuit membres de la junta directiva d’SPARC Europe que hi han assistit, entre els quals hi havia els quatre nous membres escollits a finals de l’any 2017.

El primer dia de la reunió ha estat dedicat a compartir la situació de l’accés obert als diferents països europeus, mentre que el segon dia s’ha centrat en revisar l’informe anual; presentar els plans d’actuació per a aquest 2018; tractar les aliances entre SPARC Europe i LIBER, i altres organitzacions, i aprovar el pressupost anual. També s’han designat el president i el vicepresident d’SPARC Europe.

Comparteix