Les Partitures d’Antonio Mestre (Biblioteca de Catalunya), al CCUC

Les Partitures d’Antonio Mestre (Biblioteca de Catalunya), al CCUC

Durant el mes de gener, la Biblioteca de Catalunya ha incorporat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) aquesta col·lecció especial:

Partitures d’Antonio Mestre, 1836-1882: Conjunt format per aproximadament 218 documents de música religiosa, arranjaments i instrumentacions, partitures manuscrites pròpies i d’altres autors. Inclou: “Missa de Rèquiem de Gaetano Donizetti”; “Cavatina: nell’ opera Gli Arabi Nelle Galie de Giovanni Paccini”; “Variaciones sobre el final del 2º acto de la Cenerentola de Gioachino Rossini”; “Te Deum de Francesc Andreví”; “Missa de difunts de Carles Baguer”; “Missa en Mi bemoll de Hilarión Eslava”; “Missa de Saverio Mercadante”; “Te Deum de Josep Barceló i Teixidor”; “Cavatina nell Lajo de Gaetano Donizetti”; “Aria de Bufo nell opera Lucrecia Borgia de Gaetano Donizetti”; “Duetto del primer achto nell opera Lucrecia Borgia de Gaetano Donizetti”; “Duetto: de tiples: nell opera Maria de Padilla de Gaetano Donizetti”; “Duetto: de dos bajos en la opera Marino Faliero de Gaetano Donizetti”; “Sinfonía de la opera Los dos figaros de Saverio Mercadante”; “Coro: nell opera Il Giuramento de Saverio Mercadante”; “La schiava in Bagdad de Giovanni Paccini”; “Sinfonia a grande orquesta nell’opera Guillermo Tell de Gioachino Rossini”; “Duetto nell opera Riciardo e Lorayde de Gioachino Rossini”; “Semiramide de Gioachino Rossini;  Simfonia de Francisco Vidal”, i “Tantum Ergo de Francisco Baltar”.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix