El Campus de Sant Cugat de la UIC, accedeix a l'Anella Científica a 1 Gbps

El Campus de Sant Cugat de la UIC, accedeix a l’Anella Científica a 1 Gbps

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha ampliat la velocitat de connexió a l’Anella Científica del seu campus de Sant Cugat del Vallès de 200 Mbps a 1 Gbps.

La UIC disposa també d’un altre punt d’accés a l’Anella Científica, ampliat també a 1 Gbps el passat més de gener, que dóna connectivitat a la seva seu social i alhora Campus de Barcelona, situat al carrer Immaculada a Barcelona.

Aquesta universitat privada sense ànim de lucre es va posar en marxa l’any 1997 amb la intenció de servir la societat a través d’una formació universitària de qualitat i de caràcter internacional, així com per promoure la recerca. Compta amb més de 6.000 alumnes per a les 19 titulacions oficials que ofereix.

Comparteix