David W. Lewis distingit bibliotecari/investigador de l'any per l'ACRL

David W. Lewis distingit bibliotecari/investigador de l’any per l’ACRL

acrlDavid W. Lewis, degà de la biblioteca de la Indiana University-Purdue University Indianapolis (IUPUI), ha estat nomenat Bibliotecari/Investigador de l’Any per l’Association of College & Research Libraries (ACRL) aquest 2018.

El premi, patrocinat per GOBI Library Solutions d’EBSCO, reconeix a un membre destacat de la professió bibliotecària que ha realitzat una important contribució nacional o internacional a la biblioteconomia acadèmica i/o de recerca, i al desenvolupament de les biblioteques.

Lewis va impartir un curs el 2009 al CSUC (abans CBUC) titulat “A strategy for academic libraries in the first quarter of the 21st century” i també hi han tres articles d’ell disponibles a la col·lecció “Traduccions de la CBUC” del repositori RECERCAT: “Del prestatge a la web: la transformació de la formació de les col·leccions a les biblioteques universitàries“, “Una estratègia per a les biblioteques acadèmiques del primer quart del segle XXI” i “Canvi i transició en els serveis públics“.

Trobareu més informació sobre el guardó a la notícia de l’ACRL insider.

Comparteix