L'Institut Català d'Investigació Química s'incorpora a RECERCAT

L’Institut Català d’Investigació Química s’incorpora a RECERCAT

L’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) s’ha afegit al Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) sota el paraigües de la Institució CERCA, Centres de Recerca de Catalunya, que ja participen al repositori.

L’inici d’aquesta participació ha sorgit de la necessitat de trobar una plataforma que substituís el repositori propi que l’ICIQ ha estat utilitzant fins ara. Així doncs, des del CSUC s’ha donat el suport per fer una càrrega automàtica de tot el contingut dipositat al repositori d’origen per traspassar-lo a RECERCAT.

Es tracta d’un total de 212 documents, agrupats en la col·lecció “Papers”, que ja són consultables i que s’aniran ampliant a mesura que se’n vagin introduint de nous ja directament a RECERCAT.

Comparteix