La UVic-UCC amplia a 1 Gbps la seva connexió a l'Anella Científica

La UVic-UCC amplia a 1 Gbps la seva connexió a l’Anella Científica

anella_2Des de l’1 de febrer, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) es connecta a l’Anella Científica a 1 Gbps. Fins ara, la seva velocitat de connexió era de 500 Mbps.

La UVic-UCC és una universitat privada amb sistema propi de control públic, regida per la Fundació Universitària Balmes. Es dedica a l’educació superior (ofereix estudis de grau, màsters i programes de doctorat) i a la investigació mitjançant la docència i la formació continuada. És membre de la Xarxa Vives d’Universitats. A més de la seva seu a Vic, disposa de centres universitaris federats a Manresa (UManresa), gestionats per la Fundació Universitària del Bages, i de centres adscrits, com ara el Bau (Centre Universitari de Disseny), EADA i ESERP.

Comparteix