La Teresa Ferrer ens ha deixat

La Teresa Ferrer ens ha deixat

El passat dijous dia 11 de gener va morir la nostra companya Teresa Ferrer després de mesos de malaltia.

La Teresa va ser responsable de catalogació a la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra des del seu inici fins fa pocs mesos. Des del 1997 va formar part del Grup d’Interlocutors de Catalogació del llavors CBUC. No oblidarem mai la seva disposició a la col·laboració, la ferma defensa de les seves opinions professionals i la fidelitat a la seva institució.

Persona molt franca i clara, sempre estava disposada a ajudar en la concreció dels acords i a facilitar les discussions de feina. Enyorarem quan discutíem sobre els nivells de catalogació, sobre com catalogar les obres en multivolums, sobre les revistes, sobre si catalogar els mapes en un sol registre o cada full per separat, sobre la classificació de la biblioteca del Congrés, sobre quan considerem un registre duplicat o no, sobre la catalogació dels audiovisuals i la catalogació dels recursos electrònics.

Adéu Teresa estimada, moltíssimes gràcies per treballar amb nosaltres tots aquests anys.

Comparteix