"Inmaterial. Diseño, Arte y Sociedad", "Studia Lulliana" i "Tirant", noves revistes incorporades a RACO!

“Inmaterial. Diseño, Arte y Sociedad”, “Studia Lulliana” i “Tirant”, noves revistes incorporades a RACO!

raco_desembre

Durant el mes de desembre s’han fet públiques tres noves revistes al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO):

  • Inmaterial. Diseño, Arte y Sociedad, de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i el Bau – Centre Universitari de Disseny. Es tracta d’una revista científica que contempla l’art i el disseny des de diverses vessants teoricopràctiques i pretén posar reflexions a l’abast d’un públic ampli, oferint-los un espai de reflexió i debat.
  • Studia Lulliana, de la Universitat de les Illes Balears i l’Escola Lul·lística de Mallorca. Des dels seus inicis (l’any 1957), es presentava com a instrument per la recerca rigorosa de Ramon Llull, en els seus diferents aspectes, així com del lul·lisme. Al llarg de més de mig segle d’existència, la revista ha publicat articles dels més reconeguts especialistes en l’obra de Ramon Llull i representa amb fidelitat l’estat de la investigació lul·lística passa a passa.
  • Tirant (Butlletí informatiu i bibliogràfic de literatura de cavalleries), de la Universitat de València. És una revista i butlletí internacional que recull investigacions originals al voltant de textos medievals de prosa històrica i de ficció, hispànics i europeus, tot cercant una comunicació científica rigorosa i fructífera, i una informació bibliogràfica actualitzada.

Amb aquestes noves incorporacions, RACO ha acabat el 2017 donant accés a 487 revistes de 91 institucions participants.

Comparteix