Treballs en benefici a la comunitat, al GEPA

Treballs en benefici a la comunitat, al GEPA

Des del 29 de novembre, el CSUC, a través del magatzem cooperatiu GEPA, participa al programa de Treballs en Benefici de la Comunitat (TBC) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Els TBC són serveis que els penats poden realitzar com a alternativa al compliment de mesures penals tradicionals, cosa que afavoreix la integració social de la persona alhora que genera beneficis col·lectius. Les mesures consisteixen a prestar, sense retribució, una activitat d’utilitat pública o d’interès social.

Està previst que aquesta primera participació sigui una col·laboració d’una jornada de quatre hores a la setmana, fins al mes de desembre del 2018. Es portaran a terme tasques de suport logístic, com el rearranjament de prestatgeries i la revisió de caixes.

Comparteix